37° - идеально для сквашивания
37° - ашыту үшін өте қолайлы
Бірегей жеңіл текстура. Танымал табиғи дәм. Ыңғайлы ас қорыту үшін миллиардтаған пробиотикалық бактериялар. Активия инновацияларға деген сүйіспеншілігіміздің арқасында бірегей болуды тоқтатпайды…
25°C – Шуақты күн және күтпеген «қышқыл» ашылулар
Дүние жүзіндегі алғашқы ашытылған сүт өнімі (йогурттың прототипі) біздің эрамызға дейінгі 10 000 жылы күн астында қалдырылған тостаған сүтті қышқылдаған кезде кездейсоқ пайда болған сияқты. Табиғи ашыту кезінде сүт бактериялардың көбеюіне байланысты қоюланып, қышқыл болады.
43°C – Жағдай қызып барады... суытатын кез келді
Әлемдегі ең бірінші йогуртты Danone 1919 жылы шығарды. Дәстүр бойынша, йогурттар 43°C температурада ашытылды. Бұл температура кейбір пайдалы бактерияларға жарамды, бірақ біздің ActiRegularis бактериялары үшін емес - ішектің тепе-теңдігі мен жайлылығына қамқорлық жасау үшін біз таңдаған ерекше штамм. Бұл тірі пробиотиктер жұмсақ жағдайларды жақсы көреді және адам денесінің температурасында өмір сүріп, өсуді жөн көреді. Олардың артықшылықтарын сақтау үшін біз Activia йогурттары үшін жаңа температура параметрін пайдалана бастадық
37°C - Ең жақсы температура - дене температурасы.
Әлемдегі бірінші пробиотикпен байытылған йогуртты Activia 1986 жылы жасаған.
Көптеген жылдар бойы жүргізілген зерттеулерден кейін біз стандартты йогурт дақылдарын 37°C температурада ашытатын арнайы таңдалған 5 бактерия штаммының комбинациясымен ауыстырдық. Дәл осы температурада біздің пробиотиктер өмір сүріп, өсе алады, сондықтан Activia-ны ішектер үшін одан да пайдалы етеді.